Kindernevendienst

Doc3
Nu de kerkdiensten van onze gemeente de komende periode in Biggekerke plaatsvinden, vraagt dit ook om aanpassingen bij de kindernevendienst. Vanaf zondag 6 maart zal er tot de zomervakantie iedere eerste zondag van de maand kindernevendienst zijn in Biggekerke. De kinderen zullen hiervoor een speciale uitnodiging in de brievenbus ontvangen samen met een leuk gezinsboekje voor tijdens de 40-dagen periode. Aanstaande zondag zal er dus nog geen kindernevendienst zijn.

Natuurlijk zijn de kinderen in alle diensten meer dan welkom! Op de zondagen dat er geen kindernevendienst is, zijn er voorin de kerk daarom ook materialen aanwezig om tijdens de dienst mee aan de slag te gaan (denk aan een mooie kleurplaat of leuke puzzel).

We hopen op de eerste zondagen van de maand gezellig met de kinderen samen de dienst mee te kunnen vieren in Biggekerke. Geven jullie het ook aan elkaar door?

OPROEPJE: 

Ons kindernevendienstteam is op zoek!! Op zoek naar… eigenlijk iedereen die het leuk vindt om met kinderen samen te zijn en ze iets bij te brengen van de bijbel. Als we het hebben over iedereen, bedoelen we dan ook iedereen; van jong tot oud! 

Het samenzijn met de kinderen zal zijn in de vorm van kindernevendienst tijdens de dienst. Wie lijkt het leuk ons team te versterken? (info bij Monica Furster: moonjo81@gmail.com)