Kindernevendienst

Vanaf zondag 16 mei is er weer iedere zondag (tot de zomervakantie) kindernevendienst. Weliswaar coronaproof, dus op afstand, via een digitale ontmoeting. De link om deel te nemen wordt via de al bestaande kindernevendienst-app gecommuniceerd. Kent u kinderen die ook mee zouden willen doen? Meldt de kinderen dan aan bij Monica Furster: moonjo81@gmail.com. Zij zal de kinderen dan toevoegen aan de groepsapp. We hebben er voor gekozen de kindernevendienst om 11.00 uur te starten. Dan hebben ouders de gelegenheid de kerkdienst van 10.00 uur online te volgen. De kindernevendienst zal ongeveer 15 a 20 minuten duren.

Naast deze online kindernevendienst hebben we ook een klein feestje voor de kinderen gepland. Op zondag 30 mei gaan we in de tuin van de kerk met de kinderen spoorzoeken. Allemaal leuke spelletjes en opdrachten rondom het verhaal van de roeping van de eerste leerlingen.

Voor na de coronamaatregelen: Kinderwerk

Elke kerkdienst is er kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool in de consistorie, meestal tijdens de preek.

Regelmatig is er op zondagmiddag een samenkomst in de kerk voor kinderen.
Met de christelijke lagere school ’t Klinket is er een keer per jaar op biddag een schoolkerkdienst.