PKN Koudekerke

Kerkdiensten

Coronavirus en de Michaëlskerk

Wij volgen de richtlijnen van de landelijke kerk en het RIVM:
Tot en met 1 juni 2020 zullen geen kerkdiensten gehouden worden.
Zie verder onder de kop ‘Nieuws’

2 april 2020
Stille week
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond verzorgt Koos Boogaard iedere avond een wake vanuit de kerk. Aanvang 19.30 uur, maar ook later te volgen. Deze avondwakes zijn met beeld en geluid vrij toegankelijk voor iedereen, via deze website en kerkdienst gemist. Hieronder de liturgieën.
2020-avondwake-maandag-6-april_.pdf

2020-avondwake-dinsdag-7-april

2020-avondwake-woensdag-8-april

2020-avondwake-donderdag-9-april

1 april 2020
Zondag 5 april verzorgt ds. Gerrit Ruitenburg vanuit de kerk in Zoutelande een dienst voor het hele cluster (de kerken van Biggekerke/Meliskerke, Zoutelande en Koudekerke). U kunt deze dienst bekijken via de website van de PKNZoutelande, startpagina en dan de link volgen.

29 maart 2020
Zo lang er geen gewone kerkdiensten gehouden kunnen worden, zal vanaf heden voor iedere zondag een dienst via deze site worden uitgezonden.
Deze dienst is vrij toegankelijk voor iedereen, met beeld en geluid.
De diensten zullen afwisselend door de gemeenten Biggekerke/Meliskerke, Koudekerke en Zoutelande worden gemaakt.
Zodra de dienst op de site staat, hebt u toegang.
De dienst ontvangen zal gemakkelijker zijn buiten de normale kerktijden; op kerktijden wordt de site zo druk bezocht, dat deze soms overbelast raakt.
De diensten zullen een paar weken op de site blijven staan en dan verwijderd worden. U kunt de dienst in deze tijd zo vaak bekijken als u wilt.
De diensten kunt u ook bekijken en beluisteren op een tablet of smartphone. Zie hiervoor de aanwijzingen onder het kopje ‘nieuws’

29 maart 2020
Zondag 29 maart          Online bezinningsmoment
Liturgie-online-kerkdienst-29-03-2020

De dienst van 29 maart is tot stand gekomen op initiatief van de jongerengespreksgroep. Muzikale medewerking wordt verleend door Zoë Kesteloo, Corien Jeronimus en Sakina van Lit (zang) en Jolien Bredemeijer (piano), dus anders dan in de dienst wordt vermeld.

 

Wekelijkse meditaties ds. René de Reuver op televisie
De Protestantse Kerk verzorgt in samenwerking met de EO de komende zondagen meditaties op televisie ter vervanging van de kerkdiensten die niet doorgaan. Deze worden uitgezonden op NPO2 om 9.20 uur. 

…………………………………………………………………………………………………………………………….

Tijdens de diensten op zondag is er creche en een kindernevendienst voor alle kinderen van de basisschoolleeftijd. Na afloop van die diensten bent u van harte welkom om nog wat na te praten bij een kopje koffie of glaasje

 

Contact
Kerkgebouw: Michaelskerk, Dorpsplein 1